TAPI!!!

 

TARGETED FOLLOWERS SAHAJA TAK CUKUP!!!

 

MAAF ! JUALAN TELAH DITUTUP !

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Perhatian pada rakan-rakan peniaga Online!

Izinkan saya untuk bantu anda dalam meningkatkan jualan dalam Instagram walaupun ada masih baru dan belum ada akaun Instagram!

Sebelum itu saya kenalkan diri saya, saya Ismail Arsad, dan Alhamdulillah kini telah membantu lebih dari 3000 usahawan dalam membina dan meletupkan jualan dalam Instagram.

Tahun lepas saya telah mengeluarkan panduan Manipulasi Instagram dan selain dari itu, saya juga ada membuat servis naikkan TARGETED FOLLOWER di Instagram.

Ini merupakan TESTIMONI lama dari mereka!

Mesti ada yang tertanya-tanya kan? Macam mana saya buat hingga daapt bantu mereka letupkan jualan? 

Sebenarnya tidak ada rahsia, cuma saya bantu mereka untuk dapatkan TARGETED FOLLOWERS sahaja.

Apa itu TARGETED FOLLOWERS?

1 - Mereka yang betul-betul berminat dengan produk jualan kita

2 - Mereka yang betul-betul perlukan produk kita

Ramai yang berniaga dlam Instagram tetapi terlalu fokus untuk kumpul Followers, tapi hasilnya, masih.. krikk krikk krikk.. 

Bayangkan, jual tudung, Followers ada 10,000 tapi hampir semuanya lelaki, budak sekolah pula tu.. Macam mana nak hasilkan jualan?

Tapi seronok tak kalau akaun Instagram anda seperti ini? Followers sangat aktif? Asal post je, ada je yang tanya barang, wasap sms jangan cerita lah..

Jumlah yang komen di dalam IG sahaja pun dah cukup seronok tengok, belum kira yang direct whatsapp / SMS / telegram....

 

Ala.. ni mungkin dah lama kot baru nak dapat komen-komen macam ni....

Sebenarnya, kalau followers anda betul-betul berkualit, targeted..tak perlu tunggu lama..

Cuba tgk betapa powernya kalau anda ada betul2 targeted followers..

Saya cuma upload gambar, TANPA ada sebarang caption, tak cakap pun nak jual, dan tak cakap pun ada atau tak..

Tak sampai 15 minit..

Jeng jeng jeng...

Ada yang dah komen tanya harga.. 

Dan...

Ada artis pun yang like u'oallllsssss..

K, sila jeles..

Tu baru guna berapa elemen je.

Tak cukup dengan tu, beberapa hari lepas tu, saya buat benda GILA sama!

Post gambar je, tak ada sebarang caption LANGSUNG.. erm.. tengok sendirilah macam respon

 

Dan yang lagi bestnya guna IG ni, tak macam FB, pembeli lagi senang nak terus whatsapp / SMS untuk tanya barang. Ni antara pengalaman mereka yang dah gunakan teknik yang saya dedahkan ini. 

Jadi, sekarang, bukan lagi rahsia bagaimana anda mampu naikkan targeted Follower SETERUSNYA TINGKATKAN JUALAN dalam INSTAGRAM.

Targeted Follower Naik = Jualan Naik

Tapi...

Selepas setahun Siri Panduan ini dikeluarkan, dan sudah lebih 2,000 orang yang mendapat manfaat darinya, ada segelintir yang masih sukar untuk buat jualan walaupun respon dari followers memberangsangkan, kenapa?

Salah satu puncanya adalah walaupun mereka sudah mendapatkan targeted followers, tetapi mereka GAGAL untuk menarik minat follower untuk membeli!

Salah satu kunci utama lagi nak letupkan jualan anda dalam IG adalah POST anda juga kena menarik dan kena dengan SIAPA FOLLOWERS anda.

4 ELEMEN UTAMA UNTUK ANDA HASILKAN JUALAN DALAM INSTAGRAM

1 - TARGETED FOLLOWERS

2 - GAMBAR YANG MENARIK

3 - PERMAINAN HASHTAGS

4 - CAPTION YANG MEMUKAU

Jadi, saya rasa tidak berpuas hati dengan result yang disampaikan! Saya benar-benar nak lihat ramai usahawan dalam Instagram berjaya buat jualan kerana ada segelintir dari rakan dan pelajar saya yang sekarang sudahnya 100% tertumpu buat jualan di Instagram je.. dah tinggal FB sebab kos mahal katanya.. dan pelanggan dah mula ramai datang dari Instagram. 

Baiklah tanpa buang masa anda baca bebelan saya ini, izinkan saya untuk bantu anda dengan

Memperkenalkan....

DVD Panduan Revolusi Manipulasi Instagram 

Jom kuasai pemasaran Instagram seterusnya letupkan jualan

hanya dalam beberapa minggu sahaja 

Baiklah, apa yang terkandung dalam DVD REVOLUSI MANIPULASI INSTAGRAM ini?

Saya bukan sahaja DEDAHKAN dan BONGKARKAN berkaitan Targeted Follower sahaja, tetapi juga seni-seni asas perniagaan dalam Instagram

Jadi ianya bersesuai untuk mereka yang 

Masih BARU dan BELUM ada akaun Instagram 
Dah ada akaun Instagram tapi TAK TAHU nak kembangkan bisnes macam mana. 
Dah ada Bisnes dalam Instagram dan nak TAMBAH HURU-HARA kan jualan

SAMA KE DENGAN DVD MANIPULASI INSTAGRAM SEBELUM INI?

JAWAPANNYA :

ADA YANG SAMA TETAPI TERDAPAT BANYAK MODUL YANG TELAH DITAMBAH BAGI MELENGKAPKAN SIRI MENGUASAI PEMASARAN INSTAGRAM INI

 

Apa yang bakal anda perolehi dari DVD Tutorial ini ?

 

Bagi memudahkan pemahaman anda kandungan video akan menunjukkan contoh sebenar yang telah digunakan dalam pemasaran Instagram dan berdasarkan study case saya sendiri.

Sebanyak  17 Modul Utama terkandung dalam pakej DVD ini yang membincangkan setiap aspek penting dalam pemasaran Instagram.

Mari kita lihat...

 

Modul #1
Asas Bisnes Di Instagram

Ramai orang gagal buat jualan dalam Instagram sebab mereka terlepas pandang asas ni. Umpama nak buat rumah, kalau tiang tak kukuh, bila-bila masa boleh roboh. Sama juga dalam perniagaan dan Instagram. Kalau anda faham konsep asas ni, mudah untuk anda lakukan jualan di Instagram!

Walaupun ini part remeh, tapi disebabkan ramai terlepas pandang.. lepas tu mula lah kata susah nak berniaga dalam Instagram..

Modul #2
Bina Profile Bisnes Di Instagram

Dalam modul ini, saya akan dedahkan teknik membina akaun dalam Instagram khas untuk perniagaan. Yang mana akaun anda akan nampak lebih profesional dan mudah untuk membina keyakinan dan kepercayaan pelanggan dan bakal follower anda kelak, seterusnya menarik minat orang luar untuk follow anda seterusnya jadi pelanggan anda

Akaun peribadi berbeza dengan akaun bisnes.. Sila asingkan..

Modul #3
Followers 

Fahami konsep follower dalam Instagram yang mana Follower ini adalah bakal pelanggan anda dan bagaimana anda nak memanipulasi followers anda bagi menigkatkan kepercayaan pelanggan. Dan ketahui followers bagaimana yang anda benar-benar perlukan.

Sebab ramai terlepas pandang benda ni..Konon nak follower ramai je..  

Modul #4 hingga #9
Teknik Naikkan Follower 

Terdapat 9 teknik yang bakal didedahkan dalam misi anda mendapatkan followers terutama TARGETED FOLLOWERS dan 9 teknik ini adalah yang TERBUKTI bantu untuk tingkatkan jumlah followers dari hari demi hari.. 

Bagaimana dengna impak targeted follower ini memberikan kesan berganda pada bisnes anda. 

Ada pelajar sebelum ini guna 1 teknik sahaja dah dapat 3k targeted follower dalam masa 1 bulan. TARGETED ye.. bukan yg ntah siapa siapa..

Modul #10
Strategi Unfollowing

Antara masalah yang dihadapi oleh segelintir pada peniaga adalah berlakunya following terlalu ramai. Jadi dalam video ini saya akan dedahkan anda teknik lakukan unfollowing secara lebih teratur dan seterusnya bakal memberi kesan besar pada akaun anda kelak. Akaun yang bagus adalah jumlah following sedikit berbanding followers. We are the leader in the market, not follower.. yeahh!!

Modul #11
Strategi Posting

Untuk menjual di Instagram ianya tidak boleh lari dari GAMBAR dan PENULISAN. Gambar dan penulisan merupakan elemen yang sangat penting untuk mempengaruhi prospek untuk membeli. Ramai yang tidak menguasai sepenuhnya bahagian ini. Saya akan berikan teknik dan konsep penulisan iklan yang benar-benar efektif dan mampu menghasilkan jualan.Dan juga idea-idea bagaimana untuk anda hasilkan POST YANG MENARIK DAN MEMUKAU

Modul #12
Strategi #tags

Dalam modul ini pula saya akan tunjukkan anda bagaimana kepentingan #tags dalam membantu perniagaan anda, dan bagaimana anda boleh lakukan "folder" dalam akaun Instagram anda, seterusnya kegunaan-kegunaan #tags yang lain terutama untuk MENDOMINASI ENJIN CARIAN atau SEO dalam Instagram. Terdapat lebih dari 6 kegunaan #tags yang biasa orang terlepas pandang.

Modul #13 
Database

Rasanya tak cukup lengkap jika saya tidak dedahkan pada anda betapa pentingnya untuk anda menyimpan database dan bagaimana untuk anda kumpul database melalui Instagram. Followers sahaja tak cukup sebab bila-bila masa sahaja ianya boleh hilang, tapi dengan ada database, bisnes anda mampu bertahan JAUH LEBIH LAMA!

Modul #14 
Follow Automatik

Pernah dengar ROBOT IG? IG anda bekerja sendiri walaupun pada waktu tidur? Dalam modul ini pula saya akan tunjukkan anda bagaimana anda boleh lakukan following dan unfollowing serta likes gambar orang lain secara automatik walaupun anda tak log in dalam Instagram anda.  Modul update ini sangat bersesuaian bagi mereka yang tidak ada masa yang banyak untuk uruskan akaun Instagram mereka

Modul #15 
Post Berjadual

Jika anda seorang yang tidak ada masa, dan jarang masuk ke dalam Instagram, tetapi mahu akaun anda kelihatan kekal hidup serta menarik minat bakal pengunjung, modul ini KHAS untuk anda, saya tunjukkan bagaimana nak jadulkan post anda, cuma ambil masa kurang dari 1 jam, anda boleh jadualkan post cukup untuk sebulan. Dan yang menariknya anda boleh upload gambar menggunakan Laptop / PC. Tak perlu nak hadap screen HP kecik-kecik tu. 

 

Modul #16 
Instagram Ads

Masih lagi baru diperkenalkan di Malaysia. Saya akan tunjukkan pada anda bagaimana untuk anda boleh lakukan atau setup sendiri Instagram Ads dan yang mana yang berkesan.  Dan bagaimana untuk anda maximumkan penggunakan Instagram Ads dalam mengembangkan bisnes anda dalam IG.

Modul #17 
BONUS : GANDAKAN DUIT DI IG

Saya nak dedahkan 4 cara bagaimana anda boleh gandakan sama ada keuntungan anda dalam Instagram sehingga jadi berganda-ganda, dan sekiranya anda tidak ada produk untuk dijual, bagaimana anda boleh buat duit dalam Instagram cara mudah sekurang-kurangnya RM1,000 sebulan.

* ada salah seorang client saya berjaya hasilkan RM30k sebulan dengan TEKNIK NO 2 dalam modul ni.

 

Modul #18 
BONUS : ROAD MAP

Dah selesai tonton 17 modul, jika anda masih lagi tak tahu bagaimana nak mula, apa patut buat dulu, apa flow yang patut buat, mana dulu kena ikut.. nah.. saya sertakan 7 langkah mudah yang saya sendiri lakukan untuk setiap akaun Instagram saya..

Dan yang bestnya, anda cuma perlukan masa tak sampai 2 jam untuk buat 7 langkah ni, seterusnya adna boleh rehat selaam sebulan, tunggu order masuk je.. masuk IG pun sekali sekala... 


Masih Ragu-Ragu?

Sekejap!, mungkin anda ragu-ragu dengan keberkesanan ilmu ni? Atau mungkin anda kurang yakin kenapa saya layak bantu anda?

Alhamdulillah, sepanjang tahun lepas sahaja, saya dah pun membantu lebih dari 2,000 usahawan dalam menigkatkan pernigaan dalam Instagram. Selain dari DVD panduan, ini antara beberapa siri kelas yang saya pernah anjurkan setiap bulan sama ada secara persendirian mahupun atas jemputan

Ini sebahagian dari TESTIMONI mereka yang hadir di kelas baru baru ini.

 

Dan ini pula apa kata PEMBELI DVD ni yang dah buat TAKE ACTION! Dapat, tengok dan terus apply.

Bunyi macam tak logik.. tapi ni lah hakikatnya :

Jadi, InsyaAllah izinkan saya bantu anda!

 

 

OK !! Saya Amat Berminat Nak Tahu Ilmu Dalam DVD Ini. Berapa Harga Special Untuk DVD Ini?


Biar saya berterus-terang sahaja dengan anda.

Rata-rata yang saya tanya, ramai yang minta untuk saya letakkan pada harga RM200 keatas..

Anda dapat semua pakej ilmu yang saya sebutkan berserta nama-nama software rahsia yang saya gunakan…

Jika anda nak result cepat, ini adalah harga pelaburannya…

Tapi tunggu dulu….

Khas untuk yang terawal, saya berikan tawaran TAK MASUK AKAL dalam masa YANG SANGAT TERHAD.

 

Bagaimana untuk segera memiliki

PAKEJ REVOLUSI MANIPULASI INSTAGRAM INI ?

Untuk memiliki DVD ini mudah sahaja. Anda hanya perlu klik butang tempahan dan terus lakukan tempahan anda.

Untuk menempah anda hanya perlu laburkan sebanyak

 

 

RM238

RM120 sahaja!

TAPI TUNGGU DULU, saya nak berikan anda sedikit BONUS!!

 

BONUS TAMBAHAN! 1 

Jika anda mendapatkan untuk tempoh waktu sekarang, saya akan berikan TEAM SUPPORT GROUP bernilai RM499

yang mana didalam ini nanti bakal berhimpun ramai peniaga-peniaga di Instagram. Jadi, anda akan ada kawan-kawan, boleh saling bertukar pendapat, idea, boleh soal menyoal, berbalas pantun, dan yang penting, anda boleh buat networking dengan rakan-rakan niaga yang lain.

 

BONUS TAMBAHAN! 2

LIFETIME UPDATE! bernilai RM1997

Instagram berkait rapat dengan teknologi, dan pasti setiap masa ada sahaja perubahan berlaku. Pernah tak anda beli satu panduan, baru je apply, tengok-tengok bulan depan dah ada yang berubah? Jadi, dalam support group tu juga saya akan berikan update2 terkini yang releven dan bersesuaian.

Mungkin akan ada video-video tambahan yang tidak terdapat dalam DVD ini kelak

 

TAK ADA DVD ROM?

LAPTOP TAK BOLEH PASANG DVD?

Jangan risau, link download boleh diberikan atas permintaan, tetapi DVD tetap akan dipos ke rumah anda nanti

Anda perlu ingat bahawa pelaburan yang anda lakukan ini tidak akan berkubur begitu sahaja. Ini bukan beli barang dan ini bukan beli servis tetapi ini adalah pelaburan terhadap ilmu yang boleh anda guna pakai sepanjang hayat anda. 

Namun begitu jika anda bertindak pantas memiliki Teknik Revolusi Manipulasi Instagram ini maka anda sebenarnya bijak merebut peluang.

Atas dasar itulah maka saya sarankan, saya syorkan dan saya gesa namun bukan memaksa agar ANDA BERTINDAK

segera – klik butang tempahan – lakukan pelaburan

MAAF ! JUALAN TELAH DITUTUP !

Yang benar,

 

 

Ismail Arsad

FB : www.facebook.com/ismailhjarsad 

Pengasas Manipulasi Instagram

 

p/s – Ramai peniaga yang cuba memasarkan produk mereka di Instagram GAGAL melakukannya kerana STRATEGI yang dilakukan adalah SALAH

 

p/p/s – Teknik Manipulasi Instagram boleh bantu anda untuk pasarkan produk di Instagram tanpa perlu mengeluarkan kos yang tinggi.

 

p/p/p/s – Hanya tindakan pantas sahaja yang akan menentukan kejayaan yang pantas. Jadi cepat bertindak dan klik butang tempahan.